Leather Jackets & Over-the-knee Boots

header

Vandaag typ ik mijn eerste echte post als 18-jarige! Ik heb een super verjaardag gehad en daar wil ik nog een aparte post over maken.
Maar vandaag heb ik een outfitpost voor jullie! (en misschien ook een kleine haarupdate?)

325blog1

En zien jullie al iets? Er is een heel stuk van mijn haar af! Ik heb heel mijn leven heel lang haar gehad maar ik werd er de laatste tijd zo gek van, ik wilde het eraf. Dus ik ben naar de kapper gegaan en heb er een heel stuk af laten knippen. Ik vond het wel heel eng aangezien mijn haar eigenlijk nog nooit zo kort is geweest (ja, dit is kort voor mijn doen haha), maar ik ben er heel erg blij mee!
Ik vind het me wat frisser staan, het voelt heerlijk en mijn haar is minder zwaar. En daarnaast is het ook echt een stuk makkelijker.

4810blogpost2

En nu over de outfit! Dit is mijn eerste outfitpost en zo leren jullie ook meteen mijn stijl kennen, aangezien deze outfit die erg goed laat zien. Ik combineer vaak verschillende stijlen, maar over het algemeen zou ik mijn stijl omschrijven als: grungy & comfortable maar toch met een vrouwelijk & sexy vleugje.
Voor deze outfit trok ik een sweaterdress aan, met daarover mijn leren jasje die ik weinig gedragen heb de laatste tijd maar die wel weer een comeback mag maken van mij! En eronder een panty en over-the-knee boots die ik uit mijn moeders kast heb gestolen haha.
Verder heb ik mijn make-up en accessoires lekker rustig gehouden.

9

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en ik wens jullie nog een fijne dag toe!

Liefs,
Bodi

21 thoughts on “Leather Jackets & Over-the-knee Boots

  1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik vind de outfit heel mooi, ik had vorige week nog zoiets aan naar een gala haha. Alleen dan een zwart jurkje, met sneakers eronder. Ik vind de laarsjes de outfit net iets té maken maar verder echt super! Het staat je ook super girl 🙂

    Like

  2. Deze outfit staat je zo tof! Ik ken je natuurlijk niet, maar op één of andere manier vind ik het helemaal jij. Past goed bij je! Ik hou zelf totaal niet van over the knee boots, maar vind het bij jou zó tof staan!

    Like

  3. Jemig, wat een gave outfit! Staat echt perfect bij jouw figuur hihi! Ik vind overknee laarzen altijd heel leuk bij anderen, maar vind het totaal niet bij mezelf staan haha. Zo frustrerend!

    Like

Plaats een reactie