About

About me

Ik ben Bodi, het meisje die groot op de header te zien is en het meisje achter de blog Epiphany.
Ik ben 17 jaar (op 19 januari eindelijk 18!) en zit op het moment in 5 havo na 5 jaar vwo te hebben gedaan.
Al vanaf het moment dat ik een pen vast kan houden is schrijven mijn passie. Ik heb altijd al verhalen en kleine boekjes geschreven en zolang ik me kan herinneren is het mijn droom om ooit een echt boek te schrijven en uit te geven.
Toen ik rond de 13 was ontdekte ik de wereld van het bloggen en ik werd er verliefd op. Voornamelijk beautyblogs interesseerde me toen heel erg en ik was dan ook helemaal weg van make-up. Ik ben toen zelf ook een beautyblog begonnen en heb daar lang van genoten, tot ik het te druk kreeg met school en moest stoppen.

Ik ben heel creatief en heb dan ook een passie voor alles wat daarmee te maken heeft. Zo hou ik dus van schrijven, maar ook van fotografie, tekenen en schilderen. En als we dan weer een beetje een andere kant op kijken kom je mijn liefde voor make-up, haar en mode tegen. Ook hou ik ervan om helemaal op te gaan in boeken en heb ik een fascinatie voor de engelse taal.
Ik ben iemand die heel veel te zeggen heeft, met een complexe gedachtegang en een bijzondere kijk op de wereld. Tot nu toe heeft dat me eigenlijk altijd in de weg gezeten, maar op deze manier en door middel van mijn creativiteit, wil ik het gebruiken voor iets moois.
Dit ben ik in a nutshell, maar mijn blog laat zien wie ik echt ben.

About Epiphany

Epiphany is een engels woord (zoals ik al zei in het stukje ‘About me’: ik heb een grote liefde voor de engelse taal), en het betekent ‘een moment van openbaring’. Dat is precies wat mij overkwam waardoor ik weer wilde gaan bloggen, en daarom heb ik mijn blog ook zo genoemd.
Ik wil mijn blog geen naam geven zoals lifestyleblog / beautyblog / fashionblog, omdat ik vrij wil zijn. Vrij om mezelf te zijn.
Ik wil om diezelfde reden ook geen strenge richtlijnen hebben voor wat ik precies post en hoe vaak ik post.
Maar dan vraag je je natuurlijk stiekem wel af: wat is dit dan voor een blog?
Nou, dit is een blog over mij, dit is een stukje van mezelf. Dit is mijn plekje op het internet waar ik zal bloggen over mijn passie’s zoals je die in het stukje hierboven kunt lezen. Dit is 100% Bodi.

 

Welcome to a little piece of my mind

Advertenties

4 thoughts on “About

 1. Leuk om te lezen.
  Wat knap van je dat je nu 5havo doet. Dat is volgens mij echt de nachtmerrie van iedere vwo’er, om van 5vwo (of nog erger: 6vwo) terug te gaan naar de havo.
  Mooi dat je schrijft dat je vrij wil zijn, en daarom je blog niet in een hokje duwt, maar het een afspiegeling van jezelf laat zijn.
  Superleuk Bodi!

  Like

  • Wat een leuke reactie, dankjewel ik vind dit echt leuk om te horen!
   En ja het was ook voor mij heel moeilijk om de knoop door te hakken en naar havo te gaan, maar het was de beste optie voor mij en ik ben er nu toch wel blij mee! Al blijft het zonde van die 5 jaar vwo natuurlijk.

   Like

   • Dat snap ik helemaal. Het is altijd goed om te kiezen voor iets waarvan je weet dat je het zelf aankunt, en iets waar je je prettig bij voelt. Hbo studies zijn ook super, lijkt me!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s